Bo på Evenskjer - trygt, barnevennlig og kortreist til alt!

Postet av Trivelige Evenskjer den 10. Feb 2022

Foto: Chili Harstad.

Er du på jakt etter en ny plass å bosette deg? Om du er alene eller har med deg familie, kan Evenskjer sterkt anbefales. Mere sentralt og mere barnevennlig skal man lete lenge etter.

I de nye boligprosjektene som nå tilbys kan vi skryte av bare 2-3 minutter i gangavstand til skole og barnehage. Og bare 4-5 minutter gange til matbutikkene i sentrum, til apotek, vinmonopol, sportsbutikk, gavebutikk, dameklær, kafeer, frisører, optiker, hudpleie, fotpleie, massasjestudio, fotograf, brukthandel, bensinstasjon, byggevarer, maling og verktøy.
Og også til treningsstudio, til bibliotek, til flere servicebedrifter, til helsesenter, legevakt, ambulansestasjon, samisk senter og museum, rådhus og Skånland kirke. 

Og ikke minst, kort gangavstand til Frivillighetssentralen, Isbadestranda med et fantastisk flott klatretårn, Ungdomshuset, Røde Kors huset, båthavna, ridebane og ridehall, fotballbane, idrettshall, svømmehall og til masse flotte turløyper. 

Skal du på kino eller i alpinbakken så er det bare en svipptur inn til Festspillbyen Harstad. Og med en enda kortere kjøretur på bare 5 minutter, så er du på Tjeldsundbrua Hotel og på Tjeldsundbrua Camping. Der er det mange fine fiskeplasser, som det også er flust av i resten av kommunen vår, og som i tillegg kan by på spektakulære naturopplevelser for både store og små.

Sjekk ut alle nye bo muligheter.

Sjekk ut alt det flotte som skjer på Evenskjer.

Sjekk ut alt det flotte vi kan tilby.

Sjekk ut aktiviteter du kan ta deg til.

Sjekk ut vårt næringsliv.


"Kortreist til alt" er veldig beskrivende for Evenskjer som ligger i hjertet av en region full av vakre opplevelser og muligheter.

Med bil eller buss er det kort vei til alt! 10 min. til flyplass på Evenes - Fra Evenes til Oslo tar det kun 1 t. 45 min., og skal du til varmere strøk er det under 7 timer til Gran Canaria.
Det er bare 30 min. til Hurtigruta og hurtigbåt i Harstad - 50 min. til togstasjonen i Narvik - 1,5 t. til Lofoten -
2,5 t. til Senja -  3,5 t. til Tromsø - 1,5 t. til Riksgrensen Sverige. 

Vågsfjordens perle Harstad, er vår nærmeste bynabo. Og bare en svipptur med bil eller med buss så har du tilgang til blant annet Grottebadet, Sams Lekeland, Harstad Kino, Harstad Kulturhus, Adolfkanonen, Festspillene i Nord-Norge, Norges kuleste festival Bakgården, Sollia Alpinsenter og en ny sykkelpark med Nordens største Pumptrack.
Ønsker du å ta turen til verdens nordligste dyrepark Polar Zoo i Bardu, eller til det fantastiske Narvikfjellet, så er heller ikke turen lang. Og for å ikke glemme Dronningruta og Nyksund i vakre Vesterålen, og Svolværgeita i eksotiske Lofoten.

Med andre ord, konklusjonen er enkel: Evenskjer = "Kortreist til alt"Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.