Tonje Unstad til "Verdensdagen for psykisk helse" i Skånlandhallen

Postet av Trivelige Evenskjer den 12. Feb 2020

Tonje Unstad (Foto: Kasper Holgersen)


Hovedkomiteen for "Verdensdagen for psykisk helse", med Laila Benjaminsen, Melita Båfjord, Tone Elvebakk, Dag-Jøran Olsen og Helge Markussen, har hatt sitt første møte i 2020 og har startet planleggingen for hovedmarkeringen i Skånlandhallen. 

Denne internasjonale dagen arrangeres i uke 40 hvert år, og arrangementene i Skånlandhallen har over flere år holdt høy standard med dyktige kjente foredragsholdere og med dyktige nasjonale artister.

Hovedmarkeringen i 2020 arrangeres torsdag 8. oktober og vi kan allerede avsløre at den populære visesangeren Tonje Unstad vil stå for den kulturelle biten denne kvelden.
Tonje Unstad er en nordnorsk visesanger og låtskriver fra Evenes.
Hun har fem plateutgivelser bak seg med egne sanger, og er en etterspurt live-artist og publikumsfavoritt som jevnlig turnérer med ulike konserter. Hun har mottatt en rekke priser, blant annet to Spellemannspriser og Prøysenprisen, og har det siste tiåret også vært en svært populær artist og låtskriver for barn.

Mer info og hele programmet for 2020 vil bli presentert når alt er på plass.

Årets tema for Verdensdagen er Spør mer!
Alle har behov for å bli sett. Det å bli sett gir en følelse av å høre til og være viktig. Tilhørighet er grunnleggende for god psykisk helse. 

Besøk Verdensdagen for psykisk helse på nett!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.