Eventkalenderen for 2020: Fantastisk hvor mye Evenskjer har å by på!

Postet av Trivelige Evenskjer den 1. Jan 2020

Brannbamsen Bjørnis, Roar Hansen og Lars Terje Olsen på Evenskjerdagan 2019 (Foto: DJ)


Evenskjer er viden kjent for å være vertskap for mange trivelige og attraktive arrangementer og events. Og i løpet av kalenderåret er det alltid noe for enhver smak, uansett om du er gammel eller ung.

De aller fleste arrangementene er det lag og foreninger som står for, og det er jo bare helt fantastisk. Det viser høy aktivitet og et stort engasjement blant de ansvarspersoner som står bak og trekker i de riktige trådene for at alt blir gjennomført år etter år.
Og hvis vi tenker litt stort, hva er vel bedre for bolyst på Evenskjer og i nye Tjeldsund kommune, enn alle disse flotte arrangementene som skaper så mye glede og trivsel:)

Da er det bare å plotte inn datoene i sin egen kalender, og gjøre seg klar til mange flotte opplevelser. Og er du borteboende, så er det mange helger i løpet av året hvor det er ekstra trivelig å komme hjem til Evenskjer.

Her ser du Evenskjer.no sin EVENTKALENDER 2020!


For andre store arrangementer som ønskes inn i Eventkalenderen for 2020, er det bare å ta kontakt med Dag-Jøran Olsen på sms 936 55 574 eller på e-post: dj@djolsen.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.