Camping på Hålogaland Dansegalla 26.-28. august

Postet av Trivelige Evenskjer den 30. Mai 2022


Bruk denne linken for å komme til skjemaet for å bestille plass til din bobil/ campingvogn til Hålogaland Dansegalla sitt 10-års jubileum den 26. og 28. august 2022:
https://www.evenskjer.no/p/66005/bestill-camping-til-halogaland-dansegalla

10 flotte byggefelt i kommunen klar!

Postet av Trivelige Evenskjer den 12. Feb 2022


Fiske i Brattebergan sommeren 2020.


BO I VAKRE TJELDSUND KOMMUNE - nå kan du få 200 000.- i tilskudd
All utbyggingen i regionen vår har ført til at kommunene Harstad, Tjeldsund, Evenes og Narvik nå blir å stå på hode for å sikre seg nye innbyggere, noe vi leser om i media flere ganger i uken.
Vi får håpe at når oppgjørets time kommer om 4-5 år, så er alle fire kommunene godt fornøyde med utviklingen av både kommune, næringsliv og innbyggertall. Det hadde vært helt topp!
For oss i Tjeldsund så er vi en stor og langstrakt kommune på hele 815 km2. Ja, vi er faktisk større i areal enn Harstad og Evenes til sammen. Men hva har så det med saken å gjøre? Ikke annet enn at vi kan skryte på oss mange bygder og lokalsamfunn som alle står klar til å ta imot nye innbyggere. Og vi snakker om trivelige levende bygder som er barne- og familievennlige, og meget attraktive på alle måter.
Her er en oversikt over boligfelt og områder som Tjeldsund kommune har tilrettelagt for nye boliger spredt over hele kommunen. Med alle disse mulighetene burde det virkelig være mulig for aktuelle nye tilflyttere å finne noe som passer etter ønsker og behov;
-Bjønnshågen Sandstrand
-Breistrand
-Dyrvikhøgda Evenskjer
-Evenskjer syd
-Hårvik
-Kallshågen II Fjelldal
-Ramsund
-Ressan Grovfjord
-Staruphågen Tovik
-Stigkjærteigen Tjeldøya
Les mer om disse 10 byggefeltene på kommunens nettside: https://www.tjeldsund.kommune.no/her-er-vaare-boligfelt-i...
TILSKUDD PÅ KR. 200 000.- 
Tjeldsund kommunestyre har nå vedtatt nye tiltak for å stimulere til vekst, utvikling og økt boligbygging:
- Startlånsrammen for Husbankmidler er økt fra 4 til 25 millioner, slik at flere kan få starthjelp.
- Tilskudd på kr. 200.000.- per familie som ønsker å bygge primærbolig med minimum 3 soverom.
Les mer om ordningen og kontaktinfo:
https://www.tjeldsund.kommune.no/boligbygging.6507502...
HVORFOR VELGE TJELDSUND?
Enkelt svar: meget familie- og barnevennlig, godt skole og barnehagetilbud, et utrolig rikt lag og foreningsliv, natur i verdensklasse, kortreist til alt og ikke minst, veldig hyggelige folk.


Bo på Evenskjer - trygt, barnevennlig og kortreist til alt!

Postet av Trivelige Evenskjer den 10. Feb 2022

Foto: Chili Harstad.

Er du på jakt etter en ny plass å bosette deg? Om du er alene eller har med deg familie, kan Evenskjer sterkt anbefales. Mere sentralt og mere barnevennlig skal man lete lenge etter.

I de nye boligprosjektene som nå tilbys kan vi skryte av bare 2-3 minutter i gangavstand til skole og barnehage. Og bare 4-5 minutter gange til matbutikkene i sentrum, til apotek, vinmonopol, sportsbutikk, gavebutikk, dameklær, kafeer, frisører, optiker, hudpleie, fotpleie, massasjestudio, fotograf, brukthandel, bensinstasjon, byggevarer, maling og verktøy.
Og også til treningsstudio, til bibliotek, til flere servicebedrifter, til helsesenter, legevakt, ambulansestasjon, samisk senter og museum, rådhus og Skånland kirke. 

Og ikke minst, kort gangavstand til Frivillighetssentralen, Isbadestranda med et fantastisk flott klatretårn, Ungdomshuset, Røde Kors huset, båthavna, ridebane og ridehall, fotballbane, idrettshall, svømmehall og til masse flotte turløyper. 

Skal du på kino eller i alpinbakken så er det bare en svipptur inn til Festspillbyen Harstad. Og med en enda kortere kjøretur på bare 5 minutter, så er du på Tjeldsundbrua Hotel og på Tjeldsundbrua Camping. Der er det mange fine fiskeplasser, som det også er flust av i resten av kommunen vår, og som i tillegg kan by på spektakulære naturopplevelser for både store og små.

Sjekk ut alle nye bo muligheter.

Sjekk ut alt det flotte som skjer på Evenskjer.

Sjekk ut alt det flotte vi kan tilby.

Sjekk ut aktiviteter du kan ta deg til.

Sjekk ut vårt næringsliv.


"Kortreist til alt" er veldig beskrivende for Evenskjer som ligger i hjertet av en region full av vakre opplevelser og muligheter.

Med bil eller buss er det kort vei til alt! 10 min. til flyplass på Evenes - Fra Evenes til Oslo tar det kun 1 t. 45 min., og skal du til varmere strøk er det under 7 timer til Gran Canaria.
Det er bare 30 min. til Hurtigruta og hurtigbåt i Harstad - 50 min. til togstasjonen i Narvik - 1,5 t. til Lofoten -
2,5 t. til Senja -  3,5 t. til Tromsø - 1,5 t. til Riksgrensen Sverige. 

Vågsfjordens perle Harstad, er vår nærmeste bynabo. Og bare en svipptur med bil eller med buss så har du tilgang til blant annet Grottebadet, Sams Lekeland, Harstad Kino, Harstad Kulturhus, Adolfkanonen, Festspillene i Nord-Norge, Norges kuleste festival Bakgården, Sollia Alpinsenter og en ny sykkelpark med Nordens største Pumptrack.
Ønsker du å ta turen til verdens nordligste dyrepark Polar Zoo i Bardu, eller til det fantastiske Narvikfjellet, så er heller ikke turen lang. Og for å ikke glemme Dronningruta og Nyksund i vakre Vesterålen, og Svolværgeita i eksotiske Lofoten.

Med andre ord, konklusjonen er enkel: Evenskjer = "Kortreist til alt"
Masse artig som skjer på Evenskjer i 2022

Postet av Trivelige Evenskjer den 10. Feb 2022

 

Bilde fra Evenskjerdagan 2019.


Evenskjer er kjent for å tilby mange arrangementer og events som lag og foreninger står bak. Dette skaper masse liv og røre i lokalsamfunnet og gjør trivselen og bolyst bare enda større.

Her er en foreløpig oversikt over arrangementer satt i Eventkalenderen 2022.