Trivelige Evenskjer

Trivelige Evenskjer

Várdobáikki rahpan / Åpning av Várdobáiki

Postet av Trivelige Evenskjer den 28. Jan 2020


LØRDAG 1. FEBRUAR SKJER DET!

Endelig blir det liv igjen i 1. etasje i det gamle Halvorsen senteret.
Bygget som i en mannsalder var hjertet i sentrum av Evenskjer har stått mørkt og tomt i flere år. Nå gleder vi oss alle til å få lys og liv i huset igjen!

Tekst og bildet er hentet fra Várdobáikis Facebook arrangement:
Go mii rahpat Várdobáikki lanjaid Skániin, de galgat sakka ávvudit. Várdobáikki galleriijas lea gelddolaš vuosehus. Várdobáikki museas lea sihke govva – ja fysalaš vuosehus. Sáhkavuorut, kultuvralaš dáhpáhusat ja gelddolaš árbevierrobiepmut ođđaáigásaš ovdanbuktinmállii. Dan dáhpáhussii berrešit searvat. Mii buktit heanet dieđuid ja prográmma áiggi mielde go čielggaduvvo.

Nå slår vi på stortromma og åpner Várdobáikis lokaler på Evenskjer.
Sametingspresident Aili Keskitalo står for åpninga. Galleri . Det blir taler, kulturelle innslag og spennende smakebiter av tradisjonsmat i utradisjonell presentasjon og innpakning.Várdobáiki har fått opp en spennende utstilling 100 samiske portretter av Torgrim Halvari. Várdobáiki museum vil ha oppe både foto- og fysisk utstilling.

Se arrangementet på Facebook


0 Kommentar

Eventkalenderen for 2020: Fantastisk hvor mye Evenskjer har å by på!

Postet av Trivelige Evenskjer den 1. Jan 2020

Brannbamsen Bjørnis, Roar Hansen og Lars Terje Olsen på Evenskjerdagan 2019 (Foto: DJ)


Evenskjer er viden kjent for å være vertskap for mange trivelige og attraktive arrangementer og events. Og i løpet av kalenderåret er det alltid noe for enhver smak, uansett om du er gammel eller ung.

De aller fleste arrangementene er det lag og foreninger som står for, og det er jo bare helt fantastisk. Det viser høy aktivitet og et stort engasjement blant de ansvarspersoner som står bak og trekker i de riktige trådene for at alt blir gjennomført år etter år.
Og hvis vi tenker litt stort, hva er vel bedre for bolyst på Evenskjer og i nye Tjeldsund kommune, enn alle disse flotte arrangementene som skaper så mye glede og trivsel:)

Da er det bare å plotte inn datoene i sin egen kalender, og gjøre seg klar til mange flotte opplevelser. Og er du borteboende, så er det mange helger i løpet av året hvor det er ekstra trivelig å komme hjem til Evenskjer.

Her ser du Evenskjer.no sin EVENTKALENDER 2020!


For andre store arrangementer som ønskes inn i Eventkalenderen for 2020, er det bare å ta kontakt med Dag-Jøran Olsen på sms 936 55 574 eller på e-post: dj@djolsen.no


0 Kommentar

Powered by: Bloc