VELKOMMEN TIL EVENSKJER I TJELDSUND KOMMUNE

Her kommer søketjenesten Hei Tjeldsund!

Bransjeoversikt med kontaktinfo til bedrifter og andre virksomheter

 VISIT EVENSKJER


Handelsstedet Evenskjer, på samisk Skánik, er administrasjons- og kommunesenteret i nye Tjeldsund kommune, på samisk Dielddanuori suohkan, og ligger sentralt plassert i Nord-Norges mest folkerike region Hålogaland. 

Med E10 - "Kong Olavs veg" som bindeledd til ytterst i Lofoten og helt opp til Riksgrensen i Sverige, er vi midt i smørøyet for det aller meste. Tjeldsundbrua som har vært et kjent nasjonalt landemerke helt siden 1967, er bare 5 minutter med bil fra sentrum og fører oss over til Norges største øy Hinnøya. Svinger du da til høyre kommer du til Festspillbyen Harstad, og svinger du til venstre kommer du til eksotiske Vesterålen og Lofoten.
I tillegg til å være et naturlig stoppested ved E10, og handelsted for innbyggerne i ETS kommunene, er Evenskjer også vertskap for Sametinget og Várdobáiki Samisk senter.

Du vil garantert trives på Evenskjer om du er på besøk, om du er på gjennomreise eller om du er turist.
Og for våre innbyggere, både ung og gammel, så er Evenskjer en veldig trygg og god plass å vokse opp på.

Med denne nettsiden og med dette Interaktive kartet vil du bli bedre kjent med Evenskjer og alt det flotte og spennende som kan oppleves her.

VISIT EVENSKJER

overnatting - mat og drikke

AKTIVITETER

mye å gjøre - fantastisk natur

BO PÅ EVENSKJER

bolig - jobb - barnehage - skole

HVA SKJER

kalender for events og arrangement

INTERAKTIVT KART

levende kart over Evenskjer

NÆRINGSLIV

handel - servicebedrifter - til tjeneste

 EVENSKJER - KORTREIST TIL ALT


"Kortreist til alt" er veldig beskrivende for Evenskjer som ligger i hjertet av en region full av vakre opplevelser og muligheter.

Med bil eller buss er det kort vei til alt! 10 min. til flyplass på Evenes - Fra Evenes til Oslo tar det kun 1 t. 45 min., og skal du til varmere strøk er det under 7 timer til Gran Canaria.
Det er bare 30 min. til Hurtigruta og hurtigbåt i Harstad - 50 min. til togstasjonen i Narvik - 1,5 t. til Lofoten -
2,5 t. til Senja -  3,5 t. til Tromsø - 1,5 t. til Riksgrensen Sverige. 

Vågsfjordens perle Harstad, er vår nærmeste bynabo. Og bare en svipptur med bil eller med buss så har du tilgang til blant annet Grottebadet, Sams Lekeland, Harstad Kino, Harstad Kulturhus, Adolfkanonen, Festspillene i Nord-Norge, Norges kuleste festival Bakgården, Sollia Alpinsenter og en ny sykkelpark med Nordens største Pumptrack.
Ønsker du å ta turen til verdens nordligste dyrepark Polar Zoo i Bardu, eller til det fantastiske Narvikfjellet, er heller ikke turen lang. Og for å ikke glemme Dronningruta og Nyksund i vakre Vesterålen, og Svolværgeita i eksotiske Lofoten.

Med andre ord, konklusjonen er enkel: Evenskjer = "Kortreist til alt"

VISIT HARSTAD

30 minutter med bil

VISIT NARVIK

50 minutter med bil

VISIT LOFOTEN

90 minutter med bil

 #EVENSKJER - INSTAGRAM

 EVENSKJER - MIDT I NORD NORGE

Powered by: Bloc